Selena Gomez shtrohet në spital psikiatrik!

Transplanti i veshkës duket se po i sjell ende probleme shëndetësore yllit botëror. Në fillim të muajit shtator Selena Gomez nuk u ndje mirë ndaj mjekët vunë re se ajo kishte një numër të ulët të rruazave të bardha në gjak.Por ditët e fundit këngëtarja ka patur sërish shqetësime dhe mjekët që ndoqën rastin e saj thanë se Gomez nuk duhet ta linte spitalin për disa ditë. Kjo e ka bërë yllin latin që të pësojë një krizë paniku serioze, gjë që çoi në shtrimin e këngëtares në një institucion psikiatrik. Aktualisht ajo po trajtohet aty nëpërmjet terapise së sjelljes dialektale. Një terapi kjo që përdoret edhe për shumë çrregullime të tjera mendore!

Previous ArticleNext Article