Edhe “Ertugruli“ probleme me drejtësinë??? 0

Bëhet fjalë për vetë protagonistin e serialit aq të dashur nga shqiptarët, Engin Altan Duzyatan. Aktori ( me origjinë shiptare, duhet ta themi), ka pasur një përplasje të vogël më drejtësinë. Ai që ne njohim si “ Ertugruli“ do të nxirret me forcë të dëshmojë përpara një gjykate lidhur me një grup hakerash.

Cfarë ka ndodhur? Bëhet fjalë për grupin e piratëve të internetit që akuzohen se kanë vjedhur profilet e rrjeteve sociale të plot 58 VIP-ave në Turqi, e në mësin e viktimavë të tyre është edhe vetë bashkëshortja e aktorit të njohur Neslisah Duzyatan.

Megjithatë duket se aktori turk ndodhet në telashe me drejtësinë, pasi një gjykatë turke ka vendosur ta marrë me forcë para trupit gjykues për të dhënë dëshminë e tij në lidhje me një grup hakerash. Këto hakëra akuzohen se kanë vjedhur llogaritë e rrjeteve sociale të 58 personave VIP në Turqi. Ata u vidhnin passwordet e pastaj i shantazhonin për të përfituar para prej personazheve të famshëm. C`lidhje ka Duzyatan në këtë mes? Po përderisa është prekur dhe e shoqja, atë e kanë thirrur si dëshmitar, por 39 vjecari ka zgjedhur të mos paraqitet e këtu nisi problemi. Refuzimi i tij e ka detyruar trupin gjykues ta sjellë me forcë në bankën e dëshmitarëve, sepse me ligjin dhe organet e drejtësisë, nuk luhet!

Previous ArticleNext Article