Fansat e cmendin Afërdita Dreshajn, i bëjnë pareshtur këtë pyetje!! 0

Nuk ka shumë që u martua me cekun Jakub Kindl, por ndjekësit nuk e lënë bjonden bukuroshe të marrë frymë.

Pyetja me të cilën e bombardojnë pafund, është ajo që në fakt, dëgjojnë shumë femra shqiptare sapo lidhin kurorë: kur do të bësh fëmijë?  Ky ka qenë lajtmotivi i kureshtjes në Instagram. “Kur“,  dhe tjetra e rëndësishem, a dëshiron që të sjellësh në jetë një fëmijë. Afërdita Dreshaj e kthen përgjigjen menjëherë: “ “Po dua! Një ditë do të bëhem”.

E megjithatë, fansat nuk kënaqen me kaq dhe vazhdojnë ta bombardojnë për të njëjtën gjë. O Zot, shkruan ajo, sa shumë më paskeni imagjinuar mua mama…Kam mbi 30 pyetje të tilla. Patjetër që një ditë, do të bëhem nënë edhe unë!!!!“.

Previous ArticleNext Article