Ja një VIP shqiptar që e pranon ndërhyrjen në fytyrë!!!

Kjo është një gjë që nuk para ndodh; edhe atëherë kur gjërat janë fare te dukshme dhe fotot e vjetra e ekspozojnë të vërtetën “lakuriqe“, sërish gjendemi përballë mohimit kategorik të VIP-ave për ndërhyrje estetike. Fjolla Morina këtë  e ka bërë edhe vetë përpara: gjithmonë ka folur për një procedurë liposukcioni në fundshpine e kaq.

Për fytyrën, nuk është shprehur kurrë t`i jetë nënshtruar ndonjë ndërhyrjeje. Por tani, këngëtarja e bëri këtë pa fjalë, vetëm me një foto ku shihet e shtrirë në shtratin e një klinike ndërsa mjeku i injekton botoks për zbutjen e rrudhave.

“Për të qenë më përfekt“, është komenti shoqërues i fotos në Instagram. Epo në fakt, këta “ perfektët“, e duan një dorë ndihmë apo jo?

Previous ArticleNext Article