Whoopi Goldberg: aktoret përdorin trupin për të kapur role të mira dhe cmime Oskar!!!

Aktorja e famshme Whoopi Goldberg i lëshoi bombën lëvizjes #MeToo me deklaratën se femrat në botën e filmit bëjnë kompromise për të siguruar role të mira e cmime prestigjoze si ato Oskar.

Ime më më thoshte gjithmonë disa gjëra dhe unë e dija se kishte të drejtë, u shpreh aktorja. Dhe ideja e saj pak a shumë më reflektohet kështu, shton ajo: “ Nëse dikush të thotë do takohemi në një dhomë hoteli, ti nuk shkon! Cfarë dreqin mund të bësh tjetër në një dhomë hoteli? Por nëse shkon, dili për Zot vetes pastaj. Dil edhe thuaj: po, pata marrëdhënie intime me atë burrin e shëmtuar në mënyrë që të merrja një Oscar dhe një Tony. Po flas për veten këtu? Jo, aspak. Ne duhet t`i mësojmë pak më mirë vajzat e reja“.

Whoopi megjithatë nuk është se mbështet meshkujt në këtë situatë. Në një fjalim të mbajtur në 13 tetor, ajo i sulmoi ashpër burrat që janë hakmarrë me femrat të cilat përdoren lëvizjen #MeToo për të denoncuar agresionet seksuale.

Previous ArticleNext Article