Ermali dhe Ami i hyjnë dietës, e kanë seriozisht vallë?

Dietat janë të vështira për tu mbajtur, sidomos kur personi pranë teje ha plot shije duke ta bërë thuajse të pamundur t`i rezistosh pjatës më makarona apo një ëmbëlsire. Por kur edhe ai vendos të kujdeset me ushqimin e ti hyjë ushtrimeve fizike, edhe për ty është më e lehtë!! Duket se Ermal Mamaqi me të shoqen, Amardën, kanë vendosur t`i hyjnë seriozisht kësaj pune.

Të paktën mediat rozë këtë thonë; Ermali po bën palestër dhe Ami ka shtuar dozën e sallatës. Në fakt, moderator e ka vënë në lojë regjimin e fortë ushqimor në disa raste dhe Ami vetë është shprehur dikur se nuk mban dietë. Jemi kuriozë si është puna këtë radhë. A e ka prekur dhe ciftin e famshëm të showbizit shqiptar virusi i fortë i dobësimit?

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article