Sekreti i lëkurës së Kim Kardashain është ky serum 10 dollarësh!

 Edhe pse në moshën 38-vjeçare, nuk vihet re asnjë shenjë plakje në fytyrën e Kim. Asnjë njollë, asnjë rudhë…Është e vërtetë që ajo provom trajtime nga më të ndryshmet, por prapa gjithë shkëlqimit dhe shpenzimeve marramendëse, fshihet serumi çudibërës, që kushton vetëm 10 dollarë. Po, e lexuat mirë! The Ordinary’s Granactive Retinoid 2% Emulsion është emri i produktit që do t’i mbajë shenjat e viteve larg lëkurës tuaj.

 

Kim e ka rekomanduar si një ndër të preferuarat e saj, duke theksuar se asgjë nuk do të ishte e njejtë pa përdorimin e këtij serumi. Vetëm se duhet ta dini: ky produkt fillon të funksionojë pas katër ose gjashtë muajsh përdorimi. E më pas, rezultatet janë njësoj si të Kim!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article