Si të visheni si Jennifer Lopez në palestër ( ose për vrap në ajër të pastër)!!

Diva e ekranit sigurisht ka një arsenal të bollshëm veshjesh për raste të tilla, por pika e fortë e tij janë …strecet. Me ngjyra, print, te guximshme, Jenniferi i adhuron dhe i konsideron kryefjalën e një veshjeje sportive. Është vapë? Vishini me një  sipër me  një crop top.

U freskua ca? Hidhni sipër një xhaketë fëshfëshe

Bën ftohtë? Prapë me strece, bluzë të trashë, kapuc e doreza.

Mundësitë sipër janë pafund, strecet ama mbeten zgjedhja e palëvizshme

Previous ArticleNext Article