Veshjet më të bukura nga java e modës në Rusi, Pranverë 2019!

U bënë disa javë tashmë që kur java e modës pushtoi Parisin dhe si thuhet në këto raste shfaqja duhet të vazhdojë. Java e modës në Rusi është në vazhdim e sipër dhe tashmë nëpër rrugët e kryeqyetit të saj Moskës po shihen trendet më të fundit. Për të krijuar një ide nga java e modës në Rusi thjesht hidhini një sy këtyre fotove të koleksionit Pranverë 2019.

Previous ArticleNext Article