Gjëra që nuk i dinit për djalin e Jona Spahiut! 0

Jona Spahiu solli në jetë djalin e saj të parë Raiden më 17 shtator të këtij viti dhe deri më tani asnjë detaj nuk dihej për vogëlushin. Por ditën e sotme mami Jona ka publikuar të dhënat e djalit me anë të disa dhuratave që i janë bërë bebit.

Në njërën nga dhuratat, shihet edhe korniza me të dhënat e lindjes së Raidenit të vogël, i cili ka lindur në orën 16:52 të pasdites, me peshë 2950 gr dhe i gjatë 49 cm.

Jona Spahiu dhe bashkëshorti i saj Frenkli u bënë prindër për herë të parë në 17 shtator 2018, si fryt i historisë së tyre disa vjeçare të dashurisë.

Previous ArticleNext Article