Pardesytë më shik të vjeshtës, me këto nuk gaboni dot!!!

Vjeshta sjell variante të reja këtë radhë kur vjen fjala tek pardesytë. Ato janë vibrante, por ruajnë dhe elemente klasikë. E para në listë është pardesyja me shkëlqim si kjo blu elektrizuese, e kombinuar me veshje të zezë e me një buzëkuq të errët. Me këtë veshje, ti kërkon të biesh në sy!

Kuadratet aq të dashura nuk dalin kurrë nga moda, ato vetëm stilizohen!

Kombinimet e forta, gri e zbehtë me të kuqe të thellë do ta tërheqin patjetër vëmendjen!

Sportivja nuk tradhëton kurrë dhe rikthehet përsëri shum “ in“!

Vjen sërish pardesyja e lëkurës, tejet e preferuar këtë sezon!!!

Previous ArticleNext Article