Bleona: “ Të kam dashur, ende të dua“.. me kë e ka??? 0

Bleona, këngëtarja rebele dhe vajza që rrezaton vetëbesim e shpërfillje që burojnë nga bindja se jetën mund ta bëjë fare mirë vetëm, duket se ka treguar dashur pa dashur një moment dobësie.

Përpara pak ditësh, ajo nxorri klipin e vet të ri, që mban titullin “ Monster“, dhe së fundi ka publikuar në rrjetet sociale një foto nga xhirimet e tij. Komenti shoqërues është ai që na nxiti kureshtjen:

“ “Nuk kam asnjë pikë urrejtje për ty në zemrën time; të kam dashur më parë, kam akoma dashuri për ty. E megjithatë, më qëndro larg!!!

Kujt i drejtohen vallë këto fjalë?

Previous ArticleNext Article