Dhurata më e bukur që mori Lori Hoxha për ditëlindje!

Dhuratat kanë vërshuar padyshim për Lori Hoxhen si nga familja, ashtu edhe i dashuri e miqtë në këtë ditë kaq speciale për të. Duhet të ketë gjëra të shtrenjta aty, ashtu sic lipset për të llastuar trashëgimtaren e Top Channel.

Por Lori nuk la le të hamendsojmë shumë se cila ishte më e bukura nga të gjitha, cfarë objekti ka qenë apo cfarë dëshire i ka permbushur . Nuk është asgjë nga ato që mund të mendonim. Lori ka postuar foton e tortës së ditëlindjes e në krah të saj, është nipi i vet i dashur, London Noor, i cili ka udhëtuar me të ëmën drejt Londrës ku ndodhet tezja, për të festuar atje së bashku me të.

“Nuk e kisha menduar ndonjëherë që një kuqalash i vogël do të ishte dhurata perfekte për çdo ditëlindje. Familja ime është bekimi im më i madh dhe falënderoj universin për një tjetër vit,”-shkruan Lori, dhe nuk  e ka keq aspak!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article