Erjon Veliaj tregon dhuratën e re që mori Kajani, dhe qenka kaq e këndshme!! 0

Kryetari i bashkisë së Tiranës u vu në shërbim të njerëzve të thjeshtë duke i servirur ushqim në qendrën sociale “ Gonxhe Bojaxhiu në Tiranë“. Ishte pjesë e projektit “ T`i japim fund varfërisë“, dhe ai ishte në ballë të përpjekjes që synon jo vetëm të sigurojë para për personat në nevojë, por t`u ofrojë atyre edhe ndërveprim njerëzor. Dhe ndërveprim pati. Mirenjohja mund të vijë në forma nga më të ndryshmet, sipas dëshirës e mbi të gjitha mundësive,  e Veliajt ajo iu paraqit vec të tjerash edhe si një palë pupa të vogla ngjyrë bojëqielli me fjongo të bardhë për djalin e tij Kajanin.

Previous ArticleNext Article