Harrojini fotot perfekte; trendi i ri i instagramit është ky…

Tani nuk do t’ju duhet më të shpenzoni kohë për të gjetur dritën perfekte apo filtrin perfekt, për foton perfekte në instagram! Sepse tani nuk do të jetë më në modë të jesh perfekte.

Strija, puçra, probleme të tjera të lëkurë apo çdo lloj imperfeksion që mund të keni, bëjini njē foto dhe postojeni në llogarinë tuaj në instagram. Mund t’ju tingëllojë çuditshëm, por trendi më i ri i rrjetit social më të përdorur në botë është pikërisht ky: çdo parregullsi e ndajmë me gjithë botën.

E bëri Kim Kardashian, Justin Bieber, Bella Thorne… po e bëjnë edhe blogeret, atëhere pse të mos e provojmë edhe ne?!
Kështu që nëse u zgjove këtë mëngjes me një puçër në lëkurë bëj një foto dhe postoje!

Previous ArticleNext Article