Familja Rama, si rrallëherë në foto të gjithë bashkë e buzagaz!!!

 E kemi parë me Gregorin, e kemi parë doemos me Lindën, pastaj Lindën me vajzën, Rean, pastaj shefin e qeverisë me djalin e vogël, e së fundi, e pamë dhe të shoqen duke shëtitur me Zahon nëpër Tiranë ( të kombinuar aq këndshëm që të dy). Por në një foto, publike, të pestë bashkë sikur nuk i kishim hasur ndonjeherë! Megjithate,  “qejfi“ i rrjeteve sociale i ka hyrë të gjithëve në ditët tona e familja kryeministrore nuk përbën përjashtim!

Epo kureshtja na u shua, dhe në mënyrën më të mirë të mundshme madje sepse ku ka më bukur sesa të shohësh kaq gëzim e harmoni!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article