Këngëtarja e njohur është e veshura më mirë e kësaj jave dhe kostumi i saj mbart një mesazh të fortë!

Në përvjetorin e 25-të të revistës ELLE këngëtarja Lady Gaga u shfaq e veshur me një kostum ‘oversised’ të dizenjuar nga Marc Jacobs. “E veshur kështu ndihem fiks si unë sot”; u shpreh Gaga gjatë fjalimit në festën e organziuar nga prestigjozja e modës.

Ndër të tjera ylli I këngës gjatë fjalimit të saj foli për vështirësitë e të qenit femër, e me këtë kostum mashkullor ajo tha se po merr mbrapsht fuqinë dhe po vesh PANTALLONAT. E kjo është fuqia e veshjes e cila kalon pëtej asaj çka sheh syri, pasi moda në të vërtetë shpesh mbart mesazhe të forta, e për këtë arsye Lady Gaga mban kurorëne  të veshurës më bukur këtë javë.

E meriton plotësisht!

 

Previous ArticleNext Article