Puna e parë e Meghan Markle ka të bëjë me plehrat! 0

Mund të tingëllojë çuditshëm, por është e vërtetë. Tek ajo sot janë sytë e gjithë e botës, por puna e parë që Meghan Markle ka bërë në moshën 14 vjeçare kishte të bënte me mbeturinat. Gjatë vizitës në Australi sëbashku me bashkëshortin Harry, Dukesha e Sussex ka rrëfyer se për herë të parë provuar një punë të tillë që konsistonë në hedhjen e mbeturinave të të gjitha llojeve.

Gjatë takimit me një grup studentësh australianë Meghan rrëfeu se kjo punë e ka ndihmjuar shumë atë që të kishte një etikë shumë të mirë pune. Ish-aktorja e serialit “Suits” tregoi gjithashtu se ajo ka studiuar në një shkollë kishte vetëm vajza, gjë që e ka ndihuar Meghan-in të jetë plot besim, e fuqishme si dhe ka mësuar leksione shumë të mira se si t’i mbrojë femrat.

I gjithë fjalimi u mbështet nga bashkëshorti Harry, i cili u tha djemve të pranishëm se ata duhet të punojnë fort për barazinë gjinore.

 

Previous ArticleNext Article