Sozia e Dua Lipës është në Tiranë dhe ngjashmëria është  ‘e frikshme’!

Ajo quhet Hilda Kërtalli dhe është nxënëse ne gjimnazin Ismail Qemali. Në spotin e SiRadio.al adoleshtja kishte një pamje pothuajse identike me këngëtaren me famë botërore Dua Lipa. Me tipare të theksuara, buzë të plota e flokë të zinj, Hilda dhe Dua duken si binjake.

Kjo ishte Hilda

Kjo ishte Dua! 

E keni të vështirë t’i dalloni apo jo?!

 

Previous ArticleNext Article