Fuqia e buzëkuqit të kuq! Vajzat shqiptare që duken yll me buzët ‘qershi’ 0

Buzëkuqi i kuq konsiderohet si ngjyra që tregon vetbesim, joshje dhe që i jep look-ut një fuqi dhe tërheqje të pamohueshme. Ndonëse jo të gjitha vajzat e preferojnë ta përdorin ngjyrën e kuqe në buzët e tyre, shumica e vajzave të njohura e kanë gjetur veten te kjo ngjyrë dhe madje duken kaq yll. Ja disa prej tyre:

Marina Vjollca

Elvana Gjata

Armina Mevlani

Luana Vjollca

Elita Rudi

Lori Hoxha

Krista Merkoçi

Orinda Huta

Dojna Mema

Agnesa Vuthaj

Jona Spahiu

Zaimina Vasjari

Beatrix Ramosaj

Ketjona Pera

Previous ArticleNext Article