Vepra arti impresionuese për hyrjen e shtëpisë tuaj!

Një nga vendet më të mira për të ekspozuar veprat e artit në një shtëpi është është hyrja kryesore, pasi në këtë mënyrë tërheq të gjithë vëmendjen e vizitorëve sapo hujnë brenda në shtëpi. Ne ju paraqesim këtë këto ide dekorimi me disa vepra arti frymëzuese dhe që të tërheqin vëmendjen menjëherë.

Qershi &Shumëngjyrëshe. Një derë e kuqe i jep dritë të gjithë hyrjes

Luani me modelet pasi një përzierje e modeleve dhe ngjyrave është perfekte dhe tërheqëse

Kontemporania takon ‘të vjetrën’. Arti modern i kombinuar me pikturat e vjetra dhe mobiljet kontemporane është thjesht UAU

Shpërthim ngjyrash

Mure me kontraste

Një hyrje e qetë dhe elegante

Abstraksion kontemporan. Një ambazhur  kombinuar me art kontemporan e tregon këtë hyrje unike.

Abstraksion kontemporan. Një ambazhur i kombinuar me art kontemporan e tregon këtë hyrje unike

Pastel: E butë dhe elegante

Bardhë & zi për një hyrje dramatike

Një vepër arti perfekte e ndriçuar nga dielli dhe e inspiruar nga natyra

Një pikturë tradicionale me dekor modern dhe alternim ngjyrash

Forma gjeometrike: Një hyrje plot ngjyra

Stili i San Franciskos: Një hyrje me vepra unike arti

Një mur galeri me një hyrje simetrike

Nuk ka më mirë se kjo: art kontemporan dhe një stol me këmbëza gold i japin dritë ambientit

Një galeri e mbushur me vepra arti: arti e mbush këtë galeri bashkë me një tavolinë kafeje

Një hyrje e pasqyruar, perfekte për të nxjerrë në pah veprat e artit

Një prekje e së kuqes I jep më shumë ngjyrë dhe pak dramë kësaj hyrjeje

Një surprizë artistike që shton dimensionin e kësaj hyrjeje

Një hyrje ku mund të ulesh dhe të soditësh artin

Previous ArticleNext Article