Çanta ime është Chanel! 0

Chanel është njëra prej çantave ikonë e më të dëshiruara nga femrat. Ndonëse jo çdo kush mund ta ketë në garderobë, kush i ka mundësitë financiare për ta pasur, e rendit në krye të listës së blerjeve personale e të një aksesori që nuk mund t’i mungojë kurrsesi.

Në fakt jo më kot!

Edhe sipas ekspertëve, çanta e një gruaje mund të luaj një rol shumë të rëndësishëm në gjëndjen psikologjike të saj. Këtë bën edhe Chanel dhe një ndër arseja se përse “Chanel” ka pushtuar zemrat e femrave në mbarë botën është sepse një çantë e tillë në dorë apo në krah tregon status, klas, feminilitet dhe elegancë. Ajo mund t’i bëjë gratë të ndihen më të fuqishme, më të denja e më të afta njëkohësisht.

Ka diçka te Chanel që e bën atë të veçantë. Edhe kur nuk të pëlqen një koleksion apo dizajn i veçantë, një çante Chanel klasike për shembull 2.55 është ajo që ta rrëmbën gjithmonë zemrën për më tepër kur çantat e kësaj marke konsiderohen si një investim, sepse vlera e tyre vjen gjithmonë e duke u rritur. Çanta Chanel Classic Flap Bag konsiderohet padyshim si një ndër aksesorët më të rëndësishëm në historinë e modës

Por në radhët e personazheve të njohura shqiptare cilat janë ato që kanë se paku një çantë Chanel: Shihni galerinë më poshtë

Vera Grabocka

Lori Hoxha

Elvana Gjata

Enada At’Nikolla

Jonida Maliqi

Suada Sherifi

Irena Kita

Ines Fevziu

Ilva Tare

Sara Hoxha

Arbana Osmani

Armina Mevlani

Alketa Vejsiu

Nora Istrefi

Aferdita Dreshaj

Angela Martini

Leonora Jakupi

Manjola Nallbani

Hueyda El Saied

 

Previous ArticleNext Article