Cfarë dëshiron Harry që të ketë, një djalë apo një vajzë? Princi e tregoi padashur…. 0 598

Fansat ishin shumë kuriozë për këtë fakt dhe ashtu jemi të gjithë. Gjatë turneut të parë zyrtar të ciftit jashtë kufijve, Harry-n e pyetën se cfarë do të preferonte, një djalë apo një vajzë. Atij i shpëtoi një përgjigje mjaft e sinqertë: “ shpresoj që të jetë vajzë“, tha princi.E shoqja është rishfaqur sërish në krah pas një pauze që mori një ditë më parë. Bashkëshorti sqaroi se ish aktorja amerikane nuk ka probleme shëndetësore, asaj thjesht i nevojitej pak pushim. Meghani qenka në muajin e katërt të shtatzanisë dhe normal, një situatë e tillë do të ishte e lodhshme për këdo. Fansat, që i panë nga afër, janë në qiellin e shtatë. Njëri prej tyre madje u shpreh se është cifti më I bukur që i kanë zënë sytë ndonjëherë.

Previous ArticleNext Article