Dhurata më e bukur që mori Armina për fejesë, ka një kuptim të vecantë!!! 0

Armina Mevlani ka marrë shumë dhurata në ditën e shënuar të fejesës, por njëra në vecanti i ka lënë mbresa të mëdha.

Pikërisht atëherë kur menduam se i kishim dëgjuar e parë të gjitha nga ngjarja e vecantë për të, blogerja e risolli në kujtesë, si për të treguar se jehona e fejesës së bujshme nuk ka përfunduar ende. Dhe këtë e vëri në një mënyrë mjaft fine. Armina tregoi në rrjetet sociale se cila ishte dhurata që e ka goditur më shumë dhe pse.

Bëhet fjalë për një pikturë. “Një prej dhuratave më të bukura që kam marrë është kjo pikturë, e realizuar nga kushëriri im; ky është vendi ku kam marrë propozimin për martesë”, është shpjegimi që ka dhënë Armina dhe na duket mjaft i logjikshëm!

Previous ArticleNext Article