9 gjërat që Amal Clooney nuk i përdor në veshje kurrë!!

Bashkëshortja joshëse e George Clooney-t është një juriste e njohur, por sensi i saj i modës e ka bërë të famshme si për kombinimet që bën në zyrë, ashtu dhe ato jashtë saj. Ka megjithatë disa gjëra që një femër përherë e kuruar si Amali nuk i përdor kurrë. Në fakt, është cështje stili, sepse ne personalisht nuk kemi asgjë me sheshkat, atletet apo shallin. Por preferenca e saj i përjashton këto 9 gjëra:

Strecet

Amali nuk i vesh kurrë, por përdor ndërkohë xhinset

Nuk i preferon në zyrë te sheshtat, vetëm takat

Nuk mban asnjëherë këmishë me kuadrate, preferon këmishat elegante dhe xhaketat

Nuk mban veshje te shkujdesura, por është gjithmonë me një look të rregullt e të kuruar

Nuk do ta shihni me bluze sportive me shkrime, por ndonjë element grafik e preferon tek pantallonat

Nuk vesh atlete, por cizme të shkurtra po

Nuk vesh bluza me kapuc; edhe sportivja e saj ka goxha shik brenda

Nuk mban canta të vogla, nuk i duken praktike

Dhe nuk mban shall; aksesori që pëlqen shumë  janë syzet e mëdha të diellit

 

Previous ArticleNext Article