Cfarë bëri Victoria Beckham pas intervistës ku David tregonte se kishin probleme!!!

David Beckham dha tani vonë një intervistë ku fliste për martesën e tij me Victorian, dhe ku me sa duket, u tregua më i sinqertë nga sa duhet. Ata janë bashkë prej 20 vjetësh dhe kohët e fundit, kanë qarkulluar fjalë pafund për probleme që mund të cojnë në divorc.

43 vjecari e pohoi se martesa është gjë e vështirë, dhe se me kalimin e kohës, ajo komplikohet akoma më shumë.

Daily Mail citon burimë pranë stilistes të pohojnë se Victoria është ndjerë e turpëruar dhe e dërrmuar nga fakti që babai i fëmijëve të saj u tregua kaq i patakt. Një mikeshë e 44 vjecares thotë se ajo qau për dy ditë rresht dhe akoma nuk i ka dalë e keqja, madje paska kërkuar ndihmë të specializuar për rigjetjen e ekuilibrit emocional.

Previous ArticleNext Article