Talenti që paska trashëguar princi George nga gjyshja e tij, Lady Diana!

William sapo rrëfeu talentin e jashtëzakonshëm që djali i tij, George ka trashëguar nga gjyshja e ndjerë, Diana. Përmes një videoje të postuar në rrjetet sociale, William tregoi sesi I biri paska një dhunti të lindur për kërcimin, ashtu sic e kishte dhe nëna e tij!

“ Ai adhuron të kërcejë, dhe është shumë I mirë në pistë; besoj se e ka marrë këtë dhuratë nga ime më, sepse ajo kishte një pasion të pashtershëm për vallëzimin. Kur e do dicka vërtet, mos e lejo veten të ndikohesh nga cfarë thonë të tjerët përreth, por qëndroji deri në fund asaj që të pëlqen , thotë William.

Kate Middleton ndërkohë na pat rrëfyer më herët se edhe Charlotta e ka me shumë qejf kërcimin; geni i Dianës paska shumë i fortë vertet!!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article