Urimi prekës i Klajda Gjoshës për të birin në ditën e tij të lindjes!

Dashuria e nënës për fëmijën e saj është e pakufijshme dhe mesazhe të tilla si ai i ish ministers së integrimit, Klajda Gjosha për të birin në ditën kur mbushi 4 vjec, nuk bëjnë gjë tjetër vecse e rikujtojnë fort këtë lidhje kaq të vecantë. Klajda, përgjithësisht e rezervuar në rrjetet sociale, duket nuk ka mundur të mos e shënojë këtë ditë kaq speciale për të me një mesazh që buron nga zemra.

“Katër vitet më të bukura të jetës time, m`i dhurove ti shpirti im“, shkruan ajo. “ Je kuptimi i cdo momenti që marr frymë, i cdo zgjimi në mëngjes. Unë uroj të rritesh i lumtur dhe i mbushur me dashuri. Uroj që pafajësia dhe ciltërsia jote të të shoqërojë gjithë jetën. Edhe 100 të bëhesh zemra ime!! “. Fjalë të bukura që mbajnë brenda një botë tërë!!

Previous ArticleNext Article