Këto dhurata të frymëzuara nga “Game of Thrones” do të kënaqin çdo fans të këtij seriali televiziv 0

Krishtlindjet po afrojnë dhe edhe pse nuk mundti dhuroni miqve tuaj që janë fansa të ‘Game of Thrones’ shtatë mbretëritë përsëri mund ti dhuroni dhurata të frymëzuara nga filmi. Nga dekori I Daenerys e deri tek letra mbështjellse e John Snow këto janë dhuratat më të bukura për një fans të çmendur të serialit.

 

Dritat që varen me simbolet e Game of Thrones

Koleksioni prej lëkure ‘A Song of Ice and Fire’ 

Set me tre qirinj të krijuar në formën e vezëve të dragoit

‘Game of Thrones’ Cabernet Sauvignon 2015

A Feast of Ice and Fire: Libri zyrtar i gatimit të ‘Game of Thrones’ 

2 gota ‘Game of Thrones’ të zbukuruara me argjend

Kollarja prej mëndafshi ‘Game of Thrones’ e familjes Lannister

Një zbukutim Daenerys dhe Dragua

Letta me personazhet e ‘Game of Thrones’ 

The World of Ice & Fire: Historia e pathënë e Westeros dhe Game of Thrones

Game of Thrones ‘Risk’

Gota e shotsave të Hodor

‘Game of Thrones’ Sezoni 1-7 në Blu-ray

‘Game of Thrones’ vepra e artit të Daenerys

‘Game of Thrones’ dy filxhanë të punuar me dorë

‘The Lands of Ice and Fire: Harta nga Toka e Mbretit e deri në Detin e Ngushtë

Hand of the King hapësja e shisheve

“Let It Snow” një letër mbështjellëse e frymëzuar nga  ‘Game of Thrones’

Previous ArticleNext Article