Meghan Markle largohet nga takimi, turma përbën rrezik për sigurinë e saj

Meghan Markle është larguar më herët nga sa ishte parashikuar nga takimi 20minutësh që duhet tëzhvillonte në një treg ushqimor në Fiji. Dukesha e Sussex u largua pasi qëndroi aty vetëm 6 minuta teksa është parë t’i kërkoi badigardëve ta largonin nga aty për shkak të sigurisë dhe problemeve në kontrollimin e turmës së njerëzve që ishin mbledhur aty për dukeshën.


Mesa duket kjo e fundit nuk u menaxhua mirë ndaj edhe solli probleme për Meghanin duke marrë parasysh edhe gjendjen e saj momentale. Meghan u kujdes që edhe pse u largua shumë më herët dhe papritur, të ecte e buzëqeshurdhe të përshëndeste me dorë të pranishmit.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article