Sot është Hëna e plotë, ndikimin më të madh e ka tek kjo shenjë e horoskopit!!!

Hëna e plotë e kësaj dite sipas astrologëve sjell ndryshime, energji por edhe pasiguri, sidomos për marrëdhëniet dhe një shenjë në vecanti do të jetë në qendrën e gjithë ndikimit të saj. Venusi përballë Uranit nga sa thone ekspertët, fokusohet tek ndryshimet dhe një lloj pasigurie në dashuri por edhe tek financat e ….Demit!!!!

Shikojini me kujdes këto të dyja edhe pse duket sikur lojën e dikton qielli. Një tension në rrafshin emocional, një hënë e tillë e prodhon në përgjithësi tek të gjitha shenjat, por më shume se të tjerat, atë e ndjen Demi dhe Akrepi. Por kjo nuk është domosdoshmërisht për keq, sepse një energji si kjo ndihmon një fokusim më të madh tek vetja, pasi ndonjëhere duhet edhe ajo!

Previous ArticleNext Article