Renato Mekolli nuk është aq i ashpër sa duket, por ja cfarë e detyron të sillet vrazhdë me konkurentët!!!

Shefi i njohur i kuzhinës na u shfaq si tip që nuk bënte kollaj kompormis që tek “Masterchef Albania“ , por tek “Hell`s Kitchen“ e tejkaloi veten. Njerëzit mendojnë se ai tepër i ashpër, ndoshta edhe më shumë se c`duhet dhe se nuk toleron as gabimin më të vogël duke dekurajuar kështu ndoshta disa prej konkurentëve.

Por Renato thotë se gjërat nuk janë tamam ashtu sic duken. Ai ka rrëfyer për revistën Class se këtë lloj komunikimi e dikton në masë të madhe formati i emisionit, thelbi i të cilit është arritja e një kuzhine dhe një shërbimi sa më të mirë për klientin.

Me pak fjalë është pjesë e patentës, dhe kjo e shfajëson Renaton deri diku, por ndoshta jo fare fare plotësisht.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article