20 emra fëmijësh që do të jenë në modë edhe pas 60 vjetësh!!!!

E shkruan site-i thestir.cafemon.com: ka 10 emra djemsh e 10 vajzash që nuk kanë për të dalë nga moda edhe përgjatë 6 dekadave të ardhshme, kështu që mbeten te vlefshme edhe për të ardhmen. Zgjedhja e emrit të fëmijës përfaqëson një problem të rëndësishëm për prindërit, sidomos kur nuk i kanë disa variante të përcaktuara paraprakisht. Site-i amerikan e ka krijuar listën e mëposhtme mbi bazën e nje algoritmi matermatikor dhe mënyrës sesi kanë evoluar tendencat që prej viteve 1900.

Emrat e djemve:

Anton

Benedict

Calvin

Evans

Felix

Lionel

Malcom

Neil

Simon

Theodore

Victor

Emrat e vajzave

Adela

Amalia

Antonia

Carmen

Caroline

Greta

Iris

Lucia

Magdalena

Veronica

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article