18 çanta makijazhi që mund të përdoren si çanta dore!

Rëndësi ka ajo që ndodhet brenda- të gjitha mjetet e makijazhit sigurisht- por edhe pamja e jashtme e çantës tuaj të makijazhit duhet të ketë një pamje të bukur që të mund ta mbani edhe kur dilni. Më poshtë ju paraqesim disa nga çantat më të bukura të makijazhit që mund ti mbani edhe për të dalë.

Çanta me ngjitëse smiley ‘Georgiana Clutch’

Çanta e makijazhit ‘Pop dhe Suki’Çanta  e makijazhit ‘Limited Edition Sephora’

Çanta  e makijazhit ‘H & M Baby Blue’

Çanta kozmetike ‘Prada Vela Triangle’

Çanta e makijazhit për udhëtim ‘Lilah B.’ 

Çanta metalike e makijazhit ‘Forever21’

Çanta kozmetike ‘Moschino’ 

Çanta Minimaliste e koleksionit ‘Ocean Crush të Sephora’

Çanta  e makijazhit ‘Skinnydip Dazzle’

Çanta  e makijazhit Zoella Beauty Jelly & Gelato Beauty

 

Çanta  e makijazhit ‘Charlotte Tilbury’ 

Çanta  e makijazhit ‘Cuyana Leather Travel’

Çanta  e makijazhit ‘Truffle Clarity Jetset ‘

Çanta  e makijazhit ‘Saint Laurent Loulou Matelassé’

Çanta  e makijazhit ‘Tory Burch Large Dome’

Çanta  e makijazhit ‘Longchamp ‘Neo”

Çanta  e makijazhit ‘Stephanie Johnson Marais Mink Laura Large Trapezoid’

 

Previous ArticleNext Article