Frika më e madhe Aurela Gaces: rrëfimi i saj na i mbushi sytë me lotë!!

Në qoftë se ka një fjalë që mund ta përkufizojë Aurela Gacen me të parën, ajo është : “energji“!!  Me një të qeshur që sikur buron nga shpirti dhe një dashuri të madhe për jetën, këngëtarja e njohur paska një frikë që duke pasur parasysh karakterin shpërthyes të saj, nuk do të na e kishte marrë mendja kurrë: frika se mund të mos i shohë vajzat e veta të rriten.

“ Sa herë vij për eko gjiri, është gjithmonë një frikë që më shoqëron. E bëj sepse dua ta bëj, sidomos tani që kam një detyrë të rëndësishme, të rris fëmijët që solla në jetë. E shtyj për disa javë, por mendjen e kam aty.. dua aq shumë të shoh vajzat e mia të rriten e unë të jem pranë tyre“, ka shkruar Aurela në Instagram. Një rrëfim prekës ky, por edhe një mesazh sensibilizues për të gjitha gratë.

Previous ArticleNext Article