Lori Hoxha rrëfen arsyen e largimit në Londër!!!!

Ditëlindjen e festoi në kryeqytetin britanik, flitet që ka blerë një shtëpi e se madje është shperngulur fare atje, sepse Londra e ka mahnitur vërtet!!!

Trashëgimtarja e Top Channelit duket e ka gjetur një mënyrë për t`i dhënë fund hamendësimeve pa deklarata të hapura.  Ajo i është përgjigjur pyetjeve të ndjeskëve në Instagram, dhe dikush donte të dinte nëse do të largohej nga Shqipëria. E kam bërë tashmë, thotë Lori. Një tjetër pastaj I shkruan: U largove në Londër sepse dëshiron të përfundosh studimet! E vërtetë, përgjigjet Lori,  e cila duket se po e shijon maksimalisht këtë moment të ri të jetës.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article