Këto janë 7 trendet e çantave që po dominojnë vjeshtën

Jemi në stinën e vjeshtës dhe kjo do të thotë se është koha për Pazar dhe sidomos për trended e çantave. Këto janë 7 trendet e çantave pas të cilave do të fiksohemi të gjithë këtë sezon.

Çanta kuti

Çantat e strukturuara janë perfekte për një pamje sa më të pastër këtë sezon. Pasi pushtuan pasarelat e Vjesshtë 2018 si Oscar de la Renta, Michael Kors, Natasha Zinko dhe të tjerë, kjo çantë po kthehet fuqishëm.

Çanta pellush

Nuk janë vetëm pellushët të domosdoshëm për tu blerë këtë sezon. Blini edhe çanta prej pellushi të madhësive të ndryshme pasi janë të mrekullueshme.

Çanta me dorezë në qendër

Nga format e strukturuara e deri tea to fine, këto janë disa nga çantat më të bukura të këtoj sezomni. Rripi I vendosur në një mënyrë jo të zakonshme ju jep një pamje perfekte.

Çantat e mëdha

Çantat e vogla kanë kohë që preferohen nga të gjithë por duhet të konsideroni tashmë edhe çantat e mëdha të cilat u shfaqën në pasarelat e 2018-ës të cilat ta lehtësojnë jetën goxha.

Çantat e vogla si trastë

Këto çanta janë aksesori më I preferuar I kësaj vjeshtë pasi të jep një pamje gjallëruese.

Çanta logo

Nga pasarelat te stili I rrugës, logomania është kthyer përsëri në një trend.

Çanta rrip

Ndërsa ky trend ka pushtuar të gjithë instagramin vitin e kaluar, ky trend pushtoi edhe pasarelat e Vjeshtë 2018 dhe kjo do të thotë se ky trend s’do të shkojë gjëkundi për një kohë të gjatë.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article