Këto janë palltot më stil të këtij sezoni me të cilat do të dalloni në mes të turmës!

Ditët e ftohta të dimrit po afrojnë çdo ditë e më shumë dhe të gjithë e dimë se na duhet një xhup i madh dhe i gjatë që të na mbajë ngrohtë në ditët e ftohta. Por duke e ditur edhe të tjerët këtë gjë atëherë mund të dukemi të gjithë si antarë të ndonjë kulti. Që kjo gjë mos të ndodhë provoni të zgjidhni diçka ndryshe që të dallojë kudo ku ndodheni. Për këtë hidhini një sy këtyre xhaketave dhe xhupave unikë e shumë të lezetshëm për stinën e dimrit që përfshijnë stilin dhe rehatinë.

Previous ArticleNext Article