22 Unaza fejese me një prerje diamanti që do e adhuroni! 0

Këto unaza fejese me këtë prerje diamanti tërheqin vëmendjen kudo dhe prandaj yje të Hollywood si Sarah Jessica Parker dhe Amal Clooney e kanì një në gishtin e tyre. Kjo prerje njihet për formën drejtëkëndore dhe detajet e veçanta të punimit të gurit. Në qoftë se i modelet e rregullta dhe format gjeometrike atëherë kjo unazë do ta bëjë gishtin tuaj të duket i gjatë dhe dora e rregullt. Këo janë 22 modelet më të bukura të unazave të fejesës këtë vjeshtë.

 

Previous ArticleNext Article