Pas lajmit të papritur të shtatzanisë, Maya zbulon gjininë e bebit dhe “vuajtjet“ qe ka pasur!!!!

Lajmi se Maya do të bëhet nënë për herë të parë, pati reaksion të madh: shumë urime ka marrë këngëtarja popullore e cila vetëm tani, në muajin e tetë të shtatzënisë, vendosi të tregonte lumturinë që I sjell barku I rrumbullakosur. Maya do të lindë në muajin dhjetor, dhe po tregohet bujare me rrëfimet. Është djalë, thotë ajo dhe jam e kënaqur ( jo se vajza s`do ti pëlqente, jo).

Në momentin e parë që e kontrolluam, na thanë se mund të ishte vajzë por nuk ishtë përfundimtare. Ama në muajin e pestë, bëra dhe një kontroll tjetër, dhe aty u vulos, thotë Maya me ciltërsi, duke shtuar se nuk e ka pasur të lehtë pasi ka marrë shumë kilogramë e ka probleme me ushqimin.

Previous ArticleNext Article