Celine Dion i shtrëngon cdo mbrëmje dorën bashkëshortit të saj që nuk është më!!! 0

Lidhja e tyre ka qenë shumë e fortë; këngëtarja me famë botërore e ka dashur shumë të shoqin e tani ka gjetur një mënyrë të vecantë për ta pasur atë gjithmonë pranë vetes.Celine ka krijuar një replikë prej bronxi të dorës së tij dhe e shtrëngon atë cdo mbrëmje.  I shoqi, Rene Angelil ndërroi jetë dy vjet më parë në moshën 73 vjecare nga kanceri në mushkëri. Edhe pse ka vdekur unë vazhdoj të flas me të, thotë 50 vjecarja, që shpjegon përse vazhdoi të këndonte edhe pse ishte në zi.

Im shoq donte që të isha në skenë gjithë kohën, kjo ishte gjëja që dëshironte më shumë, dhe kërkoi që kështu të ndodhte edhe pas ikjes së tij. Dhe unë përpiqem t`I tregoj cdo ditë që jam mirë dhe po ja dal mbanë, rrëfen ajo.

Previous ArticleNext Article