17 çanta fantastike shpine që çdo vajzë ka nevojë

Ndoshta edhe mund të silleni rrotull me libra , laptop dhe kuletë nëpër duar por ama keni nevojë për një çantë fantastike shpine. Më poshtë ju paraqesim 17 çanta që s’do të dëshironi ti hiqni më nga shpina.

Një çantë me dy ngjyra thekson më shumë detajet.

Nëse nuk doni një çantë të zakonshme konsideroni këtë çantë Malinao.Një çantë e bardhë si kjo do të dallojë pavarësisht veshjes tuaj dhe i reziston kohës.

Një çantë Kaya për laptop që mbahet në shpinë dhe është shumë shik.

Kjo çantë lëkure mini e vila nuk është as shumë e madhe por as shumë e vogël është një investim i zgjuar.

Nëse doni një çantë me shumë xhepa mos kërkoni më pasi kjo çantë moderne është e duhura.

Për ata persona të cilët janë më shumë te stili sportiv kjo çantë është e duhura.

Kjo çantë përmban edhe një kuletë e cila mund të shkëputet dhe të mbahet më vete.

Një çantë e zezë me zbukurime gold është njëkohësisht klasike dhe e sofistikuar.

Një çantë shpine mini prej lëkure është perfekte për të ruajtur sendet tuaja ndërsa nxitoni gjatë ditës.

Kjo çantë me material najloni dhe lëkure është mjaft unike.

Një çantë shpine e cila duket vintage bën që çanta juaj të mos duket si një çantë e zakonshme.

Kjo çantë është fantastike pasi mund të konvertohet edhe në një çantë dore.

Një çantë e zezë mini shkon me çdo veshje.

Nuk ju pëlqejnë çantat njëngjyrëshe? Atëherë merrni këtë çantë me stil bandana e cila ka 3 xhepa me zinxhir dhe një detaj fantastik me zinxhir në krye.

Një çantë moderne si kno është një aksesor i shkëlqyer dhe kombinon me pothuajse çdo veshje.

Kjo çantë e rrumbullakët është perfekte për ata persona të cilët preferojnë çanta jo shume tradicionale.

Previous ArticleNext Article