Ajola Xoxa, nostalgjike për shtatzaninë? Nxjerr foton e disa ditëve përpara lindjes!!

Djali i Ajola Xoxës dhe Erjona Veliajt ka gati një muaj që ka ardhur në jetë, por bashkëshortja e kryetarit të bashkisë së Tiranës na ktheu pas në kohë me foton e postuar së fundi në rrjetet sociale. Ajola na tregoi në këtë mënyrë sesi dukej vetëm katër ditë përpara lindjes!! Fotoja është padyshim e realizuar më shumë mjeshtëri.

Ajo duket shumë bukur më fustanin e këndshëm bojëqielli. Në krah, për të na treguar datën e saktë ka shkruar vetë: “4 tetor  2018“. Kajani lindi në tetë tetor, dhe ne ende nuk kemi parë një foto të plotë të tij, por kjo është zgjedhja e prindërve që kërkojnë të ruajnë privatësinë e vogëlushit, dhe e respektojmë!

Previous ArticleNext Article