Kate Middleton dhe Princi William kanë një taktikë si të shmangin fotografët! 0

Siç mund ta dini të gjithë janë të interesuar të dinë rreth familjes mbretërore prandaj edhe Kate Moddleton dhe Princi William janë gjithnjë në qendër të vëmendjes por ata nuk e kanë qejf të gjithë atë vëmendje nga sidomos nga fotografët.

Sipas një profili të zgjeruar të Princit Charles në Vanity Fair, mbreti i ardhshëm dhe djali i tij i madh  ndryshojnë shumë kur bie fjala te titujt e gazetave dhe revistave. Charles e ka është mësuar me të gjuthë vëmendjen ndërsa djali i tij jo.


Në fakt një korrespodent mbretëror pretendon se fëmijët e Princit Charles janë shumë të kujdesshëm për mosekspozimin e tyre dhe madje Kate dhe William në veçanti njihen për faktin se qëllimisht nuk shohin në një pikë të caktuar kur u bëhet një foto duke u’a bërë të vështirë fotografëve për të nxjerrë një foto të mirë. Ndërkohë Camilla, e cila është edhe e preferuara e tyre, e gjen gjithnjë kohën për të parë në objektivin e kamerës.

Previous ArticleNext Article