Raoul Bova i vë vajzës së porsalindur një emër “ shqiptar“!!!!!!!

Ylli I filmave kinematografisë së sotme italiane është bërë  baba për të dytën herë , dhe vajzës I ka vënë një emër shumë, por shumë të përdorur në Shqipëri: e ka quajtur Alma, që nga spanishtja përkthehet “shpirt“. Raoul Bova e tregoi këtë vetë përmes rrjeteve sociale ku e uroi në këtë mënyrë ardhjen në jetë të së bijës. “ Bienvenida mi Alma“, ka shkruar ai fillimisht në spanjisht, e poshtë në italisht: “ : Benvenuta anima mia“, “Mirësevjen, shpirti im“!!!` .

Alma është vajza e dytë e tij me Rocio Munoz Morales.

Ndërkohë nga martesa e mëparshme me Chiara Giordano ka dhe dy djem: Alessandro Leon (18 vjec) dhe Francesco (17 vjec).Previous ArticleNext Article