Kajan bën 1 muajsh, mami Ajola dhe babi Eri festë dhe tortë në shtëpi

Kajan Veliaj erdhi në jetë një muaj më parë dhe mami Ajola e babi Erioni kanë zgjedhur që të festojnë me një tortë këtë ditë të shënuar të jetës së tyre. Torta, e gjitha me krem të bardhë dhe e zbukuruar me ëngjëj ka të shkruar mbi të: “Një muaj me Kajan”.

Mesa duket në shtëpinë e çiftit të njohur dita e sotme do të jetë një festë e vockël për t’iu gëzuar bekimit të parë.

Previous ArticleNext Article