Përse Nicole Kidman nuk mban më lidhje me dy fëmijët e adoptuar!!!

Isabella dhe Connor janë dy fëmijët që Nicole Kidman i adoptoi gjatë martesës së saj me Tom Cruise. Por aktorja e famshme hollivudiane nuk ka mbajtur më lidhje me ta. Arsyen e shpjegoi për një revistë australiane, dhe në fakt është goxha e fortë: “ Janë të rritur tashmë dhe të aftë t`I marrin vetë vendimet e tyre“.

Por e vërteta mund të mos jetë kjo. Sipas gazetave amerikane, 51 vjecarja është ftohur me Isabellën dhe Connorin për shkak se ata kanë ndjekur rrugën e Cruise dhe janë bërë anëtarë të Kishës Shkencologjike.

Kidman shpjegon se këtë zgjedhje e kanë bërë vetë. Detyra ime si nënë është të dua, shton aktorja, por fakti që nuk afrohet më shumë me të dy ata nënkupton se kjo zgjedhje mund të mos i ketë pëlqyer shumë.



Previous ArticleNext Article