Chrissy Teigen ‘shkatërron’ dikë që u përpoq ta kritikonte si nënë!

Chrisy Teigen nuk sprapset kurrë nga një sfidë, sidmos kur bëhet fjalë për njerëz që komentojnë nëpër rrjetet sociale për të. Kundërshtari i kësaj jave? Një grua e kritikoi atë për ushqyerjen me gji.

Ditën e enjte bashkëshorti i Chrissy John Legend postoi këtë foto të këndshme të familjes së tij prapa kuintave të Thr Voice. Chrissy mbante në duar djalin e saj Miles të cilin po e ushqente me biberon dhe në krah të saj qëndronte nëna e saj me Lunën.

Një komentuese shkroi: ” Ti nuk e ushqen më fjalin me qumësht gjiri?” gjë që është e pakëndshme pasi kjo është diçka personale dhe askush nuk duhet të fusë hundët.Chrissy,  gjithnjë mbretëresha e sarkazmës, i komentoi, ” John nuk e ushqen asnjëherë me qumësht gjiri Miles.”Interneti tashmë duhet ta mësojë se nuk mund të kritikosh Chrissy pa marrë një shuplakë mbrapsht në komente. Përmes këtij komenti ajo tregoi se burrat nuk turpërohen asnjëherë për këtë gjë pasi fizikisht ata nuk munden të ushqejnë fëmijën e tyre me qumësht gjiri.

Burimi/Cosmopolitan

Previous ArticleNext Article