Këngëtari simpatik shqiptar prezanton të dashurën dhe sapo theu ca zemra 0

Ndonëse ai nuk është një emër që ka marrë vëmendje shumë të madhe për shkak të muzikës që bën, ama fakti që Art Abazi është një ndër më simpatikët në radhët e këngëtarëve shqiptar, është i pakontestueshëm. Kohët e fundit këngëtari nga Kosova është parë shpesh të udhëtojë drejt Tiranës dhe arsyeja nuk qenka vetëm muzika. Atij ja ka vjedhur zemrën një bukurshe nga Kryeqyeti të cilën Arti e ka zbuluar në postimin e fundit të bërë në Instagram. Aktualisht çifti ndodhet me pushime në Turqi, ku edhe është shkrepur foto në të cilën ata shihen në sy gjithë dashuri. Nuk kanë munguar komplimentet e ndjekësve nën foto ku shkruanin se ata formojnë një çift shumë të bukur.

 

 

 

Previous ArticleNext Article