Kush është stilistja që u betua të mos punonte kurrë për Melania Trump!!!! 0

 

Në fillim, shumë u distancuan në botën e modës prej Zonjës së Parë të Amerikës, jo sepse kishin gjë me të, por se ishin kundër të shoqit, Donald Trump.

Megjithatë, Melania ka arritur të krijojë një stil të shumë vlerësuar edhe pa ndihmën e stilistëve si Sophie Theallet; francezja kishte krijuar shumë veshje për Michelle Obamën dhe që në fillim, u betua të mos kurrë të njëjtën gjë për gruan që e zëvendësoi. Edhe pse nuk është një emër super i njohur, krijimet e saj i kanë veshur prej kohësh njerëz të famshëm si Alicia Keys apo Kim Kardashian.

Por fjalimet raciste, seksiste dhe ksenofobe te bashkëshortit të Melanias, janë për Sophie, krejtësisht të papajtueshme me vlerat mbi të vilat mbështet jetën. Integriteti është parimi ynë kryesor, thotë stilistja që I inkurajonte kolegët të ndiqnin shembullin e saj. melania megjithatw, duket se poi a kalon pwr mrekulli edhe pa veshjet e saj.

 

Previous ArticleNext Article